Geräte und Zubehör
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
beef mince800 g
-
salt2 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
extra virgin olive oil for greasing
-
onions cut into quarters200 g
-
carrots (optional) cut into pieces100 g
-
sunflower oil45 g
-
crushed tomatoes, canned400 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
pomegranate molasses (optional)2 tbsp
-
water150 g
-
cornstarch2 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30.9 g
Brennwert
1602 kJ /
383 kcal
Fett
22 g
Kohlenhydrate
15.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Arabian spice mix
5 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chicken with rice
1 godz.
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Chicken tagine with honey and prunes
40 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Salmon burgers
25 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Creamed Cod
45 min