Geräte und Zubehör
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
beef mince800 g
-
salt2 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
extra virgin olive oil for greasing
-
onions cut into quarters200 g
-
carrots (optional) cut into pieces100 g
-
sunflower oil45 g
-
crushed tomatoes, canned400 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
pomegranate molasses (optional)2 tbsp
-
water150 g
-
cornstarch2 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30.9 g
Brennwert
1602 kJ /
383 kcal
Fett
22 g
Kohlenhydrate
15.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Raw kibbeh
15 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Chicken with bulgur and vegetables
3 Std. 5 Min