Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
TM5 TM6

Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad

3.7 (7 Bewertungen)

Zutaten

Marinated fish

  • 2 garlic cloves
  • 5 g fresh ginger root, peeled
  • 1 fresh red chilli, cut in halves and deseeded
  • ½ - 1 tsp dried fennel seeds, to taste
  • 1 pinch ground cinnamon
  • ¼ tsp saffron
  • ½ tsp salt
  • 3 tbsp olive oil
  • 2 white fish fillets, skinless, boneless (approx. 180 g each)

Chermoula sauce

  • 2 garlic cloves
  • 30 g fresh coriander, leaves and stalks, cut in pieces
  • ½ - 1 tsp ground cumin, to taste
  • 1 tsp sweet paprika powder
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed
  • 30 g olive oil

Couscous salad

  • 100 g couscous
  • 15 g olive oil
  • 110 g water
  • 1 pinch ground cumin
  • ½ tsp salt
  • 5 stalks fresh coriander, leaves only
  • 1 fresh red chilli
  • 1 tsp lemon zest
  • 1 carrot (approx. 60 g), cut in pieces
  • 50 g black olives, pitted
  • 80 g canned chickpeas, drained

Steam cooking marinated fish

  • 500 g water

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3187 kJ / 762 kcal
Eiweiß
43 g
Kohlenhydrate
44 g
Fett
45 g
Ballaststoffe
7 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte