Geräte und Zubehör
Quinoa salad with crunchy vegetables
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
spring onion cut in pieces1
-
carrots cut in pieces70 g
-
courgettes cut in pieces140 g
-
water400 g
-
salt1 ½ tsp
-
quinoa50 g
-
tomatoes diced80 g
-
olive oil2 tbsp
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
nigella seed1 tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3 g
Brennwert
709 kJ /
171 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Steamed rice
25 Min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Tomato rice
30 Min
Chocolate cake
45 Min
Ratatouille
40 Min