Geräte und Zubehör
Avocado with Egg and Salmon Tartare
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
large eggs chilled, straight from the refrigerator6
-
water to fill to the 1L mark
-
dill, fresh leaves only2 sprigs
-
salmon fillet, fresh, skinless cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
red peppercorn, dried divided1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
microgreens to garnish
-
white bread, in square, sliced, for toasting6 slices
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
457.9 mg
Eiweiß
20.6 g
Brennwert
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Fett
24.1 g
Ballaststoffe
7.3 g
gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Happy Easter!
8 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
3Q Mooncake
1 Std. 45 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 Min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
9 Std.
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 Min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2 Std. 5 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Courgetti Carbonara
40 Min
Teriyaki deli chicken
40 Min
Ghostly Pizza
2 Std. 10 Min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 Std.
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 Min
Yam Pottage (Asaro)
35 Min