Geräte und Zubehör
Tuna Avocado Bowl
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Ponzu Sauce
-
lemon juice2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
sesame oil2 tsp
Tuna Bowl
-
long-grain brown rice8 oz
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water40 oz
-
salt1 tsp
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rice wine vinegar1 oz
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sesame oil1 tsp
-
16 oz tofu, extra-firm, cubed (½ in.)tuna, sashimi-grade cubed (½ in.)16 oz
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toasted sesame seeds2 tsp
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green onions sliced on the bias2
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mixed salad greens4 oz
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ripe avocado sliced (¼ in.)1
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cucumber cubed (½ in.)2 oz
-
mango sliced (¼ in.)2 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
pickled ginger to garnish, (optional)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1241 mg
Eiweiß
36 g
Brennwert
2033 kJ /
486 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
55 g
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8 Rezepte
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