Geräte und Zubehör
White Fish Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
baby carrots cut into pieces (½ in.)7 oz
-
frozen baby peas defrosted7 oz
-
white fish fillet e.g. cod, halibut or white sea bass, cut into 4 pieces14 oz
-
water21 oz
-
salt1 ½ tsp
-
olive oil1 tbsp
-
potatoes cubed21 oz
-
large eggs4
-
mayonnaise10 oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
19 g
Brennwert
2364 kJ /
565 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lunch Box
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 Std.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Cauliflower Potato Salad
1 Std. 30 Min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2 Std. 5 Min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1 Std. 35 Min
Cobb Salad
1 Std.
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 Min
Vegetable Patties
1 Std.
Beef Chili with Lemon Feta
30 Min
Fluffy Baked Omelet
35 Min