
Geräte und Zubehör
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
farro3 ½ oz
-
water plus extra to fill to 1 liter mark30 oz
-
salt divided, to taste1 ½ tsp
-
green onions in pieces (1 in.)2
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10
-
English cucumber in pieces (1 in.)4 oz
-
lemon juice½ oz
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
plain Greek yogurt6 oz
-
large eggs cold4
-
salad greens16 oz
-
radishes sliced thin, to garnish
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
229 kcal /
958 kJ
Eiweiß
13 g
Fett
7 g
Kohlenhydrate
30 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
546 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Eggscellent Egg Cooker
5 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Deviled Eggs
20 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Marinara Sauce
40 Min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 Std. 20 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Texas Caviar
15 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Black Beans
30 Min
Chopped Asian Salad
20 Min