
Geräte und Zubehör
Pasta salad with trout and vegetables
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
trout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut in halves or quarters350 g
-
ground black pepper (optional)1 pinch
-
lemon juice (optional)10 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
357 kcal /
1497 kJ
Eiweiß
21 g
Fett
14 g
Kohlenhydrate
35 g
Ballaststoffe
5.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

The Basic Cookbook
174 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Fruit nectar
10 Min
Vegetable soup
35 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Ratatouille
40 Min
Chilli con carne
40 Min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 Min