Geräte und Zubehör
Berry mousse
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
-
gelatine sheets (2 g per sheet)5
-
water plus extra for soaking50 g
-
300 g mixed frozen red berriesmixed fresh red berries (e.g. strawberries, raspberries)300 g
-
sugar (caster sugar)200 g
-
250 g ricotta cheesecurd cheese (quark)250 g
-
cream, min. 30% fat chilled250 g
-
fresh mint leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
1432 kJ /
342 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
1.7 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
174 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Tiramisu
5h 20min
Floating islands
40min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Pizza dough
1h
Cream cheese spread with radishes
5min
Vanilla ice cream
12h
Lemonade
5min
Hollandaise sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Apple tart
1h
Apple cake
1h
Chocolate cake
45min