Asparagus cream soup
TM6 TM5 TM31

Asparagus cream soup

4.0 (20 Bewertungen)

Zutaten

  • 400 g white asparagus, peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)
  • 100 g potatoes, cut in pieces
  • 50 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 700 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 50 g spreadable cheese
    oder 50 g cream cheese
  • 50 - 100 g sour cream, 20% fat,
    oder 50 - 100 g Greek yoghurt
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
325 kJ / 77 kcal
Eiweiß
3 g
Kohlenhydrate
5 g
Fett
5 g
Ballaststoffe
1.3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte