Geräte und Zubehör
Meatloaf
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
16 slices
Zutaten
-
water400 g
-
eggs6
-
white bread fresh or stale, cut in pieces50 g
-
milk100 g
-
oil20 g
-
onions cut in halves80 g
-
mixed minced meat (e.g. pork and beef)800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground sweet paprika½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
13 g
Brennwert
694 kJ /
166 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Cottage pie
1h 15min
Chilli con carne
40min
Quiche Lorraine
50min
Potato cakes
45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Potato and Cheese Bites
2h
Cheesecake (unbaked)
5h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Apple cake
1h
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min