Geräte und Zubehör
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
feta cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
onions cut in halves300 g
-
tomatoes cut in pieces500 g
-
oil30 g
-
2 stock cubes (for 0.5 l each)stock paste, homemade2 heaped tsp
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (3-4 cm)1000 g
-
dark brown sugar30 g
-
1 fresh chilli, deseeded, choppedchipotle paste (see tip), to taste2 - 3 tsp
-
dried bay leaves2
-
18 tostadastaco shells18
-
sour cream250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
50 g
Brennwert
2417 kJ /
576 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook 2018
174 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1h 15min
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55min
Chicken Enchiladas
40min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Prawn Tacos
30min
Beef Fajitas
1h
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40min
Pulled Tandoori Chicken
30min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min