Geräte und Zubehör
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Cauliflower Salad
-
cauliflower cut in florets (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)100 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained40 g
Beef and Mushrooms
-
olive oil60 g
-
sirloin steak cut in pieces (3 cm)500 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fine sea salt plus 1 pinch½ tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
garlic clove1
-
fresh button mushrooms quartered200 g
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water30 g
-
cornflour10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1005.1 mg
Eiweiß
31 g
Brennwert
2303.5 kJ /
550.6 kcal
Fett
39.8 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
13.4 g
Kohlenhydrate
19.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Autumn Dinners
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beef Stroganoff
1 h
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Chicken Salad
1 h 20 min
Honeyed Chicken
25 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Beef Goulash
2 h 45 min
Smoky Pork and Beans
3 h
Beef in Stout
1 h 40 min