Geräte und Zubehör
Roast Chicken with Vegetables
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
onion quartered50 g
-
ground smoked paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
olive oil plus 2 Tbsp for drizzling50 g
-
apple cider vinegar25 g
-
white wine100 g
-
uncooked, whole chicken1500 - 2000 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
shallots sliced (1 cm)250 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
water500 g
-
dried herbes de Provence2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1044.6 mg
Eiweiß
57.6 g
Brennwert
3686.7 kJ /
881.1 kcal
Fett
57.2 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
14.4 g
Kohlenhydrate
29.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Autumn Comforts
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Garlic Turkey Stew
45 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 h
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 h 45 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 h 45 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 h
Lemon Garlic Salmon
2 h 20 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 h 25 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 h 30 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Chicken Afritada
30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 h 10 min