Geräte und Zubehör
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
200 g feta cheese, cut in piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) cut in pieces200 g
-
onions cut in halves300 g
-
tomatoes cut in pieces500 g
-
oil30 g
-
2 heaped tsp stock paste, homemadestock cubes (each for 0.5 l)2
-
chicken breast fillets, skinless cut in pieces (3-4 cm)1000 g
-
30 g brown sugarpiloncillo cut in pieces (see tip)30 g
-
1 fresh chilli, deseeded, choppedchipotle chillies, preserved (see tip)20 - 30 g
-
dried bay leaf2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
50 g
Brennwert
2417 kJ /
576 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pulled Tandoori Chicken
30 Min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Chilli con carne
40 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 Min
Chicken garam masala
50 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min