Geräte und Zubehör
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh tarragon leaves only (approx. 2 Tbsp)3 - 4 sprigs
-
shallots halved90 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter diced75 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
risotto rice350 g
-
brandy30 g
-
1 fish stock cube (for 0.5 l), (shellfish stock), boilingseafood broth (shellfish stock), boiling800 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh chives chopped, for garnishing4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
15.4 g
Brennwert
1911 kJ /
456 kcal
Fett
21.4 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Italian Kitchen
62 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Seafood Risotto
40 Min