Papiote de calcan cu legume, la aburi
TM5 TM31 TM6

Papiote de calcan cu legume, la aburi

4.7 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 80 g ulei de măsline extravirgin
  • 1 - 2 lămâi, preferabil bio, coaja și zeama
  • ¾ linguriță sare
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • 4 fileuri de calcan (120-200 g fiecare)
    oder 4 fileuri de pește alb, cu piele sau fără (orice fel de pește alb, 120-200 g fiecare)
  • 200 g legume mixte (ex. morcovi, dovlecei, țelină tulpină, nap), tăiate bucăți dacă e nevoie
  • 6 fire pătrunjel verde, doar frunzele
  • 500 g apă
  • 400 g cartofi, curățați, tăiați felii (3 mm)

Nährwerte
pro 1 porție
Brennwert
1693 kJ / 404 kcal
Eiweiß
30 g
Kohlenhydrate
19 g
Fett
23 g
Ballaststoffe
2.3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte