Kompatible Versionen
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g parmezan, tăiat bucăți
- 1200 g apă
-
1
linguriță concentrat pastă de legume,
oder 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - 200 g orez tip basmati
- 500 - 700 g sparanghel verde
- 40 g ulei de măsline extravirgin
Sosul zabaglione cu lămâie
- 4 gălbenușuri
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- 10 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiweiß
- 13 g
- Kohlenhydrate
- 41 g
- Fett
- 20 g
- Ballaststoffe
- 3.2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pește gras sous-vide
1h 5min
Sparanghel sous-vide
Keine Bewertungen
Înghețată de caramel sărat
14h
Somon cu crustă de migdale
35 min
Soldăței de omletă
Keine Bewertungen
Supă de mazăre și ghimbir, somon cu lămâie, broccoli și cartofi
45 min
Papiote cu ananas
Keine Bewertungen
Cannelloni cu umplutură de anghinare și sos de roșii
1h 35 min.
Tăiței curry cu carne de porc
45 min
File de somon cu hrișcă și sparanghel
40 min
Tartar de vită
10min
Supă cremă de sparanghel, cartofi și praz
30 min