Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 250 g fasole boabe, uscată (vezi recomandarea)
- apă, pentru înmuiat fasolea
- 2 cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițat
- 1000 g apă
- Nährwerte
- pro 1 Rețetă completă
- Brennwert
- 3883 kJ / 927 kcal
- Eiweiß
- 62 g
- Kohlenhydrate
- 97 g
- Fett
- 25 g
- gesättigte Fettsäuren
- 10 g
- Ballaststoffe
- 57.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25min
Piure de fasole albă cu spanac
30min
Crevete proaspete sous-vide
Keine Bewertungen
Maioneză fără ou
10min
Fasole Pinto - rețeta de bază
Keine Bewertungen
Coroniță din aluat, cu legume
1 Std. 40 Min
Tocană de curcan cu ciuperci și smântână, gătită lent
4h
Pui în sos de ardei gătit lent, cu orez
4u. 45min
Salată de arpacaș
40min
Brioșe paleo
Keine Bewertungen
Somon cu tăiței din dovlecei
25min
Orez cantonez
25min