Geräte und Zubehör
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 45 Min
12 slices
Zutaten
Pastry
-
caster sugar90 g
-
orange thin peelings of skin only¼
-
plain flour250 g
-
unsalted butter cold, diced175 g
-
egg yolk from medium egg1
-
water chilled2 Tbsp
-
medium egg beaten1
Filling
-
double cream390 g
-
liquid glucose2 Tbsp
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets365 g
-
orange liqueur25 g
-
unsalted butter diced85 g
Serving
-
honeycomb50 g
-
crème fraîche for serving
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
6.1 g
Brennwert
2580 kJ /
617 kcal
Fett
47.3 g
Kohlenhydrate
41.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Chocolate Fondants
40 Min
Choux Pastry
2 Std.
Fruit Sauce (Coulis)
10 Min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1 Std.
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 Std.
Baked Vanilla Cheesecake
13 Std. 25 Min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 Min
Blueberry Bakewell Traybake
1 Std. 30 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Lemon Tart
4 Std. 30 Min
Vanilla Custard
15 Min