Geräte und Zubehör
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
water1060 g
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
firm white fish fillets cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies small, deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 tbsp
-
coconut cream100 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves (see Tips)2 - 3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
733.8 mg
Eiweiß
26.9 g
Brennwert
896 kJ /
213.3 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sri Lankan Feast
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Nasi tomato (tomato rice)
40 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Rendang curry
30 Min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 Std. 15 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Gobi masala
30 Min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min