Geräte und Zubehör
Miso salmon broth
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
dried instant noodles (see Tip)100 g
-
boiling water for soaking
-
shiro (white) miso paste2 tsp
-
sake50 g
-
mirin50 g
-
brown sugar40 g
-
peanut oil20 g
-
garlic clove cut into thin slices1
-
skinless, boneless salmon fillets (approx. 800 g total)4
-
hot water800 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into thin slices (5 mm)100 g
-
soy sauce20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
bok choy trimmed and cut into pieces (4 cm) with stalks separated150 g
-
spring onions/shallots trimmed and thinly sliced, for garnishing2
-
black sesame seeds to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1492.7 mg
Eiweiß
50.9 g
Brennwert
3065.4 kJ /
729.9 kcal
Fett
40.6 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
11.2 g
Kohlenhydrate
39.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Nam Jim
10 Min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Curry laksa
45 Min
Spiced coriander prawns
25 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min