Crispy bread with tapenade

Crispy bread with tapenade

4.0 2 Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions

Zutaten

  • wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed
    1
  • extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
  • cheddar cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • pickled capers drained
    30 g
  • garlic cloves
    3
  • roasted pine nuts
    100 g
  • pitted Kalamata olives
    60 g
  • fresh basil leaves only, for garnishing
    2 - 3 sprigs

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 771.8 mg
Eiweiß 18.2 g
Brennwert 1992.3 kJ / 474.3 kcal
Fett 24.5 g
Ballaststoffe 8 g
gesättigte Fettsäuren 5.6 g
Kohlenhydrate 41.6 g

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