Geräte und Zubehör
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std.
6 portions
Zutaten
Pastry
-
rolled oats70 g
-
desiccated coconut20 g
-
macadamia nuts30 g
-
almond oil30 g
-
pure maple syrup40 g
Bavarois
-
fresh passionfruit pulp strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)200 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
blanched almonds80 g
-
water430 g
-
cornflour60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
pure maple syrup50 g
-
raw sugar70 g
-
coconut milk140 g
Passionfruit jelly
-
water30 g
-
agar agar powder¼ tsp
-
raw sugar1 tbsp
-
fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)140 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6.552 g
Brennwert
1691 kJ /
402 kcal
Fett
23.168 g
Ballaststoffe
7.848 g
Kohlenhydrate
39.472 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Blackberry frozen yoghurt
12 Std. 5 Min
Little pots of chocolate créme
1 Std. 15 Min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 Std. 40 Min
Panforte ice cream bombe
48 Std. 25 Min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Mirror glaze cake
7 Std. 55 Min
Tiraccino
1 Std. 5 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Pineapple and orange glazed ham
2 Std.
Kaffir lime granita
40 Min
Hokey pokey ice cream
28 Std. 25 Min