Geräte und Zubehör
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std.
6 portions
Zutaten
Pastry
-
rolled oats70 g
-
desiccated coconut20 g
-
macadamia nuts30 g
-
almond oil30 g
-
pure maple syrup40 g
Bavarois
-
fresh passionfruit pulp strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)200 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
blanched almonds80 g
-
water430 g
-
cornflour60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
pure maple syrup50 g
-
raw sugar70 g
-
coconut milk140 g
Passionfruit jelly
-
water30 g
-
agar agar powder¼ tsp
-
raw sugar1 tbsp
-
fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)140 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6.552 g
Brennwert
1691 kJ /
402 kcal
Fett
23.168 g
Ballaststoffe
7.848 g
Kohlenhydrate
39.472 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 Std. 20 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Mango cheesecake
6 Std. 35 Min
Homemade cheese slices
1 Std. 15 Min
Raspberry-infused vinegar
73 Std. 10 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 Min
Mandarin crème brûlée
4 Std. 15 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Almond pastry
25 Min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min