Cajun pork rice

4.4 13 Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions

Zutaten

  • extra virgin olive oil
    40 g
  • boneless pork shoulder cut into pieces (2-3 cm)
    400 g
  • white wine
    120 g
  • brown onion cut into pieces (2-3 cm)
    150 g
  • garlic cloves
    3
  • capsicum, red and green cut into pieces (2-3 cm)
    150 g
  • paprika
    1 tsp
  • dried thyme
    ½ tsp
  • cayenne pepper
    ¼ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • dried chilli flakes
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • tomato paste
    2 tsp
  • Meat stock paste
    1 tbsp
  • Arborio rice rinsed and drained
    300 g
  • water
    500 g
  • sea salt
    1 tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 912.5 mg
Eiweiß 27 g
Brennwert 2734.5 kJ / 653.6 kcal
Fett 28.3 g
Ballaststoffe 3.6 g
gesättigte Fettsäuren 7.8 g
Kohlenhydrate 68.6 g

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