Geräte und Zubehör
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portie
Zutaten
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
1868 kJ /
446 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
76.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
De eerste hap: Kip en Groenten
Keine Bewertungen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Zeevruchtensoep
30 Min
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen