Geräte und Zubehör
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 porties
Zutaten
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
31 g
Brennwert
2087 kJ /
497 kcal
Fett
35 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Mexico
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Mysterieuze soep
45 Min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min