Geräte und Zubehör
Aardappel- en spruitjespuree
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie afgeplukt6 takjes
-
uien gehalveerd (80 g)2
-
knoflookteentje1
-
water750 g
-
bloemige aardappelen in plakjes800 g
-
zout1 tl
-
spruitjes gehalveerd500 g
-
boter zacht, in stukken20 g
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
ontbijtspek, gezouten in reepjes (2 cm)100 g
-
olie3 el
-
roodlof langwerpig (250 g), in reepjes (3 cm)1
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk200 g
-
boter zacht, in stukken80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
842 mg
Eiweiß
15 g
Brennwert
3090 kJ /
738 kcal
Fett
52 g
Ballaststoffe
10.7 g
gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
58 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
200 g prei fruiten
20 Min
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.