Geräte und Zubehör
Rundvlees Stroganoff
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
olijfolie40 g
-
ossenhaas biefstuk in repen (1 x 1 x 4 cm)600 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifje
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in kwarten250 g
-
water30 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
½ runderbouillonblokje, zelfgemaaktrunderbouillonpasta zelfgemaakt½ tl
-
mosterd liefst pittige zoals dijonmosterd1 tl
-
room200 g
-
augurken (optional) in reepjes50 g
-
verse peterselie gehakt, ter garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porties
Eiweiß
36 g
Brennwert
1871 kJ /
449 kcal
Fett
31 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Kip met amandelen
25 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min