Geräte und Zubehör
Kip gevuld met groenten en aardappelen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
Gevulde kip
-
courgette in stukken100 g
-
rode paprika in stukken100 g
-
mozzarella in blokjes200 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
basilicum1 snuifje
-
kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)800 g
-
kruidenzout1 tl
-
courgette100 g
-
rode paprika200 g
-
gele paprika150 g
-
water600 g
-
aardappelen in schijfjes400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem30 g
-
volle room30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
62 g
Brennwert
2113 kJ /
505 kcal
Fett
15 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Zalmburgers
25 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min