Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
- 350 g paprika, rode, in stukken (2-3 cm)
- 1 takje verse basilicum
- 2 tl fijn zout
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 snuifje rode peper (optional)
- 1 laurierblad, gedroogd
- 2 - 3 ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt
- 700 g kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)
- 100 g blond bier
-
50
g groentenbouillon (optional)
oder 50 g water + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaakt (optional) - 1 snuifje witte peper
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiweiß
- 22.7 g
- Kohlenhydrate
- 4.2 g
- Fett
- 14.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Paprika's in zoetzure saus
30min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappelkroon
Keine Bewertungen
Bessenmousse
4h 50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Griekse varkensstoofpot
45min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h