Geräte und Zubehör
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portie
Zutaten
-
zalmfilet, vers800 g
-
olijfolie1 el
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen3 - 5 snuifje
-
dille, vers10 g
-
prei in de lengte gehalveerd, in plakjes gesneden (5 mm)300 g
-
courgette in plakjes gesneden (4 cm)200 g
-
60 g waterwitte wijn60 g
-
groene erwten (vers of diepvries)150 g
-
mascarpone180 g
-
citroenzeste1 el
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portie
Natrium
10787 mg
Eiweiß
214 g
Brennwert
11391 kJ /
2722 kcal
Fett
168 g
Ballaststoffe
18 g
gesättigte Fettsäuren
54 g
Kohlenhydrate
101 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Zalm en koolsla broodbeleg
15 Min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 Std. 55 Min
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min