Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 eieren
- 280 g courgette, in kleine blokjes gesneden
- 120 g wortels, in kleine blokjes gesneden
- 100 g doperwten uit de diepvries
- 1200 g water
- 1 tl zout, plus extra naar smaak
- 250 g voorgekookte rijst (ca. 15 minuten kooktijd)
- 200 g tonijn in olie (uit blik) (gewicht inclusief olie), afgegoten, in stukjes gesneden
- 100 g zwarte of groene olijfen, ontpit, heel of gehakt
- 15 - 20 g augurken, in plakjes gesneden
- 1 takje verse munt, alleen de blaadjes
- 1 el extra vergine olijfolie
- 1 - 2 tl azijn (optional)
- 7 kerstomaten, in helften of kwarten gesneden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2027 kJ / 485 kcal
- Eiweiß
- 21 g
- Kohlenhydrate
- 59 g
- Fett
- 18 g
- Ballaststoffe
- 6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 min
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Pastasalade met groenten
1h
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Ananaspakketjes
1h
Quinoa salade met knapperige groenten
30 min
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min