Geräte und Zubehör
Griekse varkensstoofpot
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
water500 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
basmati rijst250 g
-
uien in vier gesneden200 g
-
paprika, rode in vier gesneden, zaadjes verwijderd200 g
-
olijfolie30 g
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
paprikapoeder2 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
varkenshaasje in reepjes (1 x 1,5 cm)700 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
48.1 g
Brennwert
2420 kJ /
579 kcal
Fett
14.7 g
Kohlenhydrate
63.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Snel op tafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Japanse kip curry
55 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Kip in perziksaus
40 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min