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Alpengratin
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
De pasta met ham-groentemengeling
-
boter om in te vetten1 tl
-
Emmental in stukken (2 cm)200 g
-
Gruyère kaas in stukken (2 cm)100 g
-
witte kool in stukken (3 cm)250 g
-
gekookte ham in ½ plakjes200 g
-
water1200 g
-
droge pasta type macaroni (kooktijd 5 min.)300 g
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vastkokende aardappelen geschild, in stukken (1 cm)200 g
-
zout1 ½ tl
-
verse bieslook (ong. 10 g), versnipperd½ bos
De saus
-
eieren vers2
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.200 g
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
zout¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
47.7 g
Brennwert
3781 kJ /
905 kcal
Fett
49 g
Kohlenhydrate
65 g
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Betty Bossi
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