Geräte und Zubehör
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd150 g
-
olie20 g
-
lamsvlees (schouder of been), in stukken500 g
-
Turkse peperpasta (Biber Salçası)30 g
-
tomaten in vier gesneden150 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
vers gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
½ tl gedroogde tijmgemalen gedroogde rozemarijn½ tl
-
laurierbladeren2
-
bloem30 g
-
water150 g
-
azijn20 g
-
groene paprika in ringen150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
28 g
Brennwert
1144 kJ /
273 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Turkije
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Butter Chicken
1 Std.
Cholent
Keine Bewertungen
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Groene smoothie bowl met gojibessen
Keine Bewertungen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Aromatische kipcurry
1 Std.
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min