Geräte und Zubehör
Ingelegde champignons
Zubereitung 10 Min
Gesamt 6 Std. 30 Min
4 potten
Zutaten
-
verse champignons (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), schoongemaakt (zie tip)500 g
-
uien in plakjes (1 cm)150 g
-
water1500 g
-
zout1 tl
-
150 g ciderazijn, 10%witte azijn 10%150 g
-
zout10 g
-
suiker10 g
-
laurierbladeren, gedroogd4
-
zwarte peperkorrels12
-
mosterdkorrels4 tl
-
pimentbessen8
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
1577.4 mg
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
348.2 kJ /
83.2 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Champignon
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Uiensoep
1 Std.
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 Std. 20 Min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Groene pepersaus
20 Min
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Kipnuggets
40 Min
Zachte Appelcake
50 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min