Geräte und Zubehör
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
1 kop
Zutaten
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (optional)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 kop
Natrium
1616 mg
Eiweiß
25 g
Brennwert
6954 kJ /
1659 kcal
Fett
173 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
82 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indikken modus
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vichyssoise met pasta
35 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Mai tai
10 Min
Mango mojito
15 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Choronsaus
20 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Bearnaisesaus
20 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min