Geräte und Zubehör
Rabarberijs
Zubereitung 15 Min
Gesamt 36 Std. 25 Min
6 porties
Zutaten
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7.3 g
Brennwert
2479 kJ /
593 kcal
Fett
41.1 g
Kohlenhydrate
48.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 Std. 15 Min
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Caipirinha van mango
5 Min
Basis brooddeeg
5 Min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min