Geräte und Zubehör
Mangochutney
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
2 potjes
Zutaten
-
2 tl zwarte peperkorrelsSzechuan peperkorrels1 el
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
ui gehalveerd80 g
-
water20 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken700 g
-
azijn120 g
-
zout1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
rozijnen100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 potjes
Eiweiß
9 g
Brennwert
7472 kJ /
1773 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
19.3 g
Kohlenhydrate
410 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tzatziki
20 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Lemon curd
20 Min
Vijgenmosterd
25 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Pâté in korst
10 Std.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Citroencurd
1 Std.
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min