Geräte und Zubehör
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
21.7 g
Brennwert
2710 kJ /
647 kcal
Fett
33 g
Kohlenhydrate
64 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Karamelpoeder
1h
Asperge-watermeloen salade
40min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Knapperig brood
Ninguna valoración
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Rode kool met appel
1h 10min