Geräte und Zubehör
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
13 g
Brennwert
1685 kJ /
403 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
3.2 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Snelle kaassoufflés
45 Min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Glutenvrije bloem
Keine Bewertungen
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Geroerbakte groenten
10 Min
Erwten met ham
25 Min
Burrito ontbijt
Keine Bewertungen
Gebakken spinazie met eieren
40 Min