Geräte und Zubehör
Snelle kaassoufflés
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
boter in stukken
-
bloem
-
Gruyère kaas in stukken150 g
-
eieren4
-
bloem60 g
-
melk300 g
-
boter in stukken50 g
-
gemalen nootmuskaat (optional)1 snuifje
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
room min. 30% vet100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
15 g
Brennwert
1520 kJ /
363 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
0.4 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Perzik Bellini
5 Min
Peergelei
10 Std.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min