Geräte und Zubehör
Eiersalade met curry
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portie
Zutaten
-
eieren6
-
water750 g
-
mango chutney45 g
-
mayonaise60 g
-
sinaasappelsap10 g
-
zure room, 20% vet30 g
-
currypoeder mild1 ½ theelepel
-
zout¾ theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
lente-uien in dunne ringen2
-
zwarte komijnzaadjes¾ theelepel
-
tuinkers afgesneden1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
862 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
1483 kJ /
355 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 Min
Perzik- en Amandelijs
Keine Bewertungen
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Peren in rode wijn
5 Std.
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min