Geräte und Zubehör
Eiersalade met curry
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portie
Zutaten
-
eieren6
-
water750 g
-
mango chutney45 g
-
mayonaise60 g
-
sinaasappelsap10 g
-
zure room, 20% vet30 g
-
currypoeder mild1 ½ theelepel
-
zout¾ theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
lente-uien in dunne ringen2
-
zwarte komijnzaadjes¾ theelepel
-
tuinkers afgesneden1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
862 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
1483 kJ /
355 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Zoete Aardappel Brood
5 Std. 25 Min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Keine Bewertungen
De eerste hap: Kip en Groenten
Keine Bewertungen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Stracciatella drinkyoghurt
12 Std.
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 Std.
Tomaat basilicum spread
5 Min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Keine Bewertungen