Geräte und Zubehör
Pesto van basilicum, avocado en hennep
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 porties
Zutaten
-
verse basilicum blaadjes (ongeveer 8 grote takjes - zie tips)40 g
-
pijnboompitten30 g
-
gepelde walnoten30 g
-
hennepzaad (zie tips)30 g
-
knoflookteentjes2
-
avocado alleen het vlees1
-
zeezout½ tl
-
citroensap2 el
-
extra vergine olijfolie30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3.6 g
Brennwert
836 kJ /
199 kcal
Fett
19.9 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
0.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1 Std. 15 Min
Perzik- en Amandelijs
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Thaise rode curry
1 Std.
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 Min
Dadel curry dip
5 Min
Pesto met basilicum
5 Min
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min