Geräte und Zubehör
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
2 potjes
Zutaten
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Eiweiß
2 g
Brennwert
3922 kJ /
936 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
15.1 g
Kohlenhydrate
227 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kado's uit eigen keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Keine Bewertungen
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Chocoladehazelnootpasta
45 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Geklopt eiwit
5 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Chocoladereep likeur
15 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Appelmoes
20 Min