Geräte und Zubehör
Rijstschotel met appelen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
10 portie
Zutaten
-
witte korte korrel rijst, voor rijstpudding250 g
-
melk800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten100 gram
-
zout1 snuifje
-
vanillesuiker1 tl
-
rum (optional) naar smaak2 - 3 el
-
rozijnen (optional) naar smaak2 - 3 el
-
zure appel geschild, zonder klokhuis, in stukken gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst20 g
-
suiker plus extra om te bestrooien80 gram
-
eieren5
-
citroen-zout pasta, zelfgemaakt (zie tip)1 tl
-
kaneel, gemalen (optional)½ tl
-
geschaafde amandelen100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
91.9 mg
Eiweiß
9.7 g
Brennwert
1556.6 kJ /
372 kcal
Fett
18.4 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
44.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Knapperig brood
Keine Bewertungen
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Mini Fougasse
Keine Bewertungen
Valentijnkoekjes met aardbei
Keine Bewertungen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen