Geräte und Zubehör
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Zubereitung 10 Min
Gesamt 4 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
aubergines in de lengte in plakken gesneden (5 mm)800 g
-
zout en iets meer om de aubergines te laten uitlekken2 tl
-
comté kaas in stukken200 g
-
uien in achtsten200 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie10 g
-
tomaten langwerpige type roma, in plakken (2 cm)800 g
-
kristalsuiker1 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 stengel
-
gemengde peperkorrels2 tl
-
olijfolie3 el
-
kristalsuiker150 g
-
water300 g
-
volle yoghurt300 g
-
aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)350 g
-
verse basilicum30 g
-
blaadjes verse basilicum5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1411 mg
Eiweiß
18.3 g
Brennwert
1877.3 kJ /
452.8 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
10.8 g
gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
17.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Prime Board
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min