Ravioli Broth with Beef

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Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions

Zutaten

  • beef fillet steak sliced (approx. 2 mm)
    300 g
    300 g chicken breast fillet, sliced (approx. 2 mm)
  • red onions sliced (1 cm)
    120 g
  • garlic cloves finely sliced
    2
  • olive oil
    30 g
  • water
    800 g
  • chicken stock paste, homemade
    1 tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • fresh cheese-filled ravioli
    500 - 600 g
  • fresh parsley chopped, for garnishing

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 663.3 kcal / 2775.1 kJ
Eiweiß 33.9 g
Fett 28.1 g
Kohlenhydrate 67.9 g
Ballaststoffe 3.2 g
gesättigte Fettsäuren 10.3 g
Natrium 612.7 mg

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