Geräte und Zubehör
Thai Cucumber Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (optional) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
690.5 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
791.9 kJ /
189.3 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Soy Dressing
5 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 Std. 10 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min